Siste nytt:

Nå søker vi flere moderatorer!

Torsdag 04. April 2019
Det å være moderator hos Bayo er en frivillig jobb for de som ønsker å gjøre Bayo til et bedre sted, og bidra til at brukerne på hotellet føler seg trygge. Vi har hele 4 moderatorstillinger som skal fylles!
Vi ser etter de som er aktive enten det er på dagtid eller kveldstid. Det er også viktig at du er oppdatert på reglementet. Jobben din blir hovedsakelig å sørge for at Bayo blir et trygt sted for alle våre spillere. Om dette er noe for deg, kan du søke her


Hva forventer vi av deg i denne stillingen?
For at du skal kunne få et lite innblikk i hvilke retningslinjer du må forholde deg til som moderator, og hva vi vil forvente av deg, kan du lese et utdrag av retningslinjene ved å trykke her. Husk at dette kun er et utdrag av retningslinjene som vi i ledelsen mener er mest relevant for brukere å ha tilgang til, og at du må lese gjennom retningslinjene på nytt dersom du blir ansatt. Vi vil foreta en liten test gitt at du blir en av de aktuelle kandidatene. På testen skal du fortelle oss hvordan du ville reagert i forskjellige situasjoner, hvor du må referere til Bayoloven. Svarene vil hjelpe oss med å se hvordan du tenker i potensielle situasjoner og slik at personalansvarlig lettere kan tilrettelegge veiledningen for deg.
Hovedpoengene i retningslinjene sier at vi ønsker å se følgende punkter:
-aktivitet
-selvstendig arbeid
-effektivitet
-seriøs oppførsel
-en god evne til å sosialisere deg med brukerne for å skape gode relasjoner
-engasjement og interesse for stillingen


Med vennlig hilsen alle oss i Staffteamet!